1 Октября 2024 13:10
Новости
  9:27    31.3.2021

Covid-ограничения: оштрафовали на 300 евро за собрание на площади у оперы (1)

Covid-ограничения: оштрафовали на 300 евро за собрание на площади у оперы <span class="comment-count">(1)</span>
В минувшие выходные Рижская муниципальная полиция оштрафовала на 300 евро нескольких молодых людей за несоблюдение ограничений из-за Covid-19 и других правил общественного порядка, сообщила пресс-секретарь RPP Ласма Грейдане.
В субботу вечером сотрудники центра видеонаблюдения заметили на скамейке на площади у Национальной оперы шестерых человек, которые не соблюдали ограничения из-за Covid-19.

Люди не только собрались вместе, что запрещено, но и курили, пили алкоголь, плевались, справляли нужду и загрязняли окружающую среду в парке. 

Информация о происходящем была передана в ближайший автомобильный патруль муниципальной полиции, но вскоре после этого молодые люди начали расходиться.

Когда полиция прибыла на место происшествия, они встретили только троих молодых людей - двух девушек и парня.

Изначально молодые люди отрицали, что собирались компанией. Они объясняли, что просто сели на скамейку, чтобы поесть. Однако когда полиция сказала, что их действия долгое время снимали городские камеры, молодые люди больше не пытались ввести в заблуждение сотрудников правоохранительных органов.

В данном случае им также сказали, что были нарушены не только ограничения из-за Covid-19, но и ряд других правил общественного порядка. Соответственно, на каждого налагается штраф в размере 300 евро.

Оставить комментарий

Комментарии

  • Skolnieciņš no likteņupes 4 Апреля 2021 14:20

    Tuvojas svētki. Tuvojas Lieldienas. Šogad Lieldienas ir iekritušas 4. un 5. aprīlī. Lieldienas ir ļoti seni pagāniskie gadskārtu svētki, kurus visā Eiropā svinēja vel pirms kristietības laikmeta. Tie ir pavasara svētki, kad visa dzīvā daba mostas no ziemas miera. Lieldienas ir auglības un dzīvības svētki. Lieldienas ir svētki par godu ģermāņu Dievietei Ostarai. Ostara ir pavasara un rītausmas Dieviete. Tieši Lieldienās Dievietes Ostaras spēks sasniedz savu pilnību. Ticīgie Lieldienās dzīro par godu Dievietei Ostarai. Par to viņa ticīgos atalgo ar bagātību un veiksmi. Leģenda vēsta, ka Dieviete Ostara trusi kā labo gariņu sūta pie cilvēkiem, lai noskaidrotu, kas notiek cilvēku mājās. Par to viņa reizi gadā ļauj trušiem dēt raibas olas. Jau kopš senseniem laikiem trusis ir uzticams Dievietes Ostaras pavadonis. Trusis (Lieldienu zaķis) ir auglības un bagātības simbols, bet ola ir Saules un jaunas dzīvības simbols. Tā kā līdz 6. aprīlim visā Latvijas teritorijā ir izsludināts ārkārtas stāvoklis (avots: mk.gov.lv/lv/jaunums/arkarteja-situacija-tiks-pagarinata-lidz-6-aprilim-ieviesot-augstakus-drosibas-standartus-tirdznieciba-skolas-un-celosana), svinēsim šīs Lieldienas piesardzīgi, godinot pavasara un rītausmas Dievieti Ostaru. Iededzot krāsainas svecītes savās mājās, lūgsim Dievietes Ostaras svētību no visas sirds. Lai Dieviete Ostara mūs svētī! Lai Dieviete Ostara stāv mums klāt! Lai Dieviete Ostara pasargā mūs no ļauna! Ar dzīvības nesējas Ostaras viedumu, Skolnieciņš no likteņupes ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-) Skolnieciņš® ™Skolnieciņš P.S. Seriālā “Amerikāņu Dievi” (angļu val. “American Gods”) par Dievieti Ostaru stāsta 1. sezonas 8. sērijā “Nāc pie Jēzus” (angļu val. “Come to Jesus”). Iesaku katram to noskatīties! Šo sēriju var apskatīties šeit: all-episodes.org/american-gods/season1/series8 Seriālu “Amerikāņu Dievi” var noskatīties par maksu TV kanāla STARZ oficiālajā mājaslapā: starz.com/us/en/series/american-gods/season-1/31152 #kovid-19 #covid-19 #koronavīruss #Lieldienas #LielāDiena #PavasaraSvētki #PavasaraSaulgrieži #DievieteOstara #RītausmasDieviete #PavasaraDieviete #auglība #dzīvība #bagātība #LieldienuTradīcijas #LieldienuZaķis #LieldienuTrusis #LieldienuOlas #OluKrāsošana #pagāni #rituāli #buršanās #04.04.2021. #05.04.2021.

4 главные под байкой - Читайте также

Читайте также

4 главные под байкой

Кнопка Телеграм в байках

топ 3 под байкой - Криминальный топ 3

Криминальный топ 3

топ 3 под байкой

Рекомендованно для вас

Криминальный топ 3

Криминальный топ 3

Комментарии

Комментарии